Despre Noi

Când calitatea, fiabilitate și serviciile sunt factori-cheie

Jaluzelemd avand sediul principal in Chisinau va propune o gama larga de produse destinate protectiei solare  cum ar fi jaluzelele verticale, jaluzelele orizontale, jaluzelele romane, rulourile textile, sau rulouri exterioare si sistemul automat al corniselor
Pentru a asigura servicii de calitate si promptitudine, va oferim date de contact si specialistii nostri va vor oferi toate detaliile de design, tehnice si financiare de care aveti nevoie.

Jaluzelemd s-a specializat in productia si comercializarea de tamplarie din PVC si aluminiu, rulouri exterioare, rulouri interioare, plase contra moschitelor, jaluzele verticale, si usi de garaj.Domeniul divers de activitate si calitatea produselor promovate va garanteaza calitatea tuturor produselor si a serviciilor oferite.

La noi veți găsi soluții pentru cele mai complexe modele, cu produse de calitate, instalare competentă și precisă, vă oferim o gama variata de jaluzele în Chișinău, Bălți și în toată Moldova. 

Pentru mai multe detalii, puteți analiza galereea lucrarilor noastre sau sa ne puteti contactata pentru a primi o consultație profesionista în alegerea modelelor dorite și sortarea lor conform designului DVS.

 

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?