Draperii rulante

Draperii rulante reprezinta una dintre cele mai eficiente soluții pentru a proteja casa dvs. sau biroul de lumina directă a soarelui.

Datorită unei game largi de materiale, draperiile pot fi combinate cu accesorii diverse.Puteți face alegerea Dvs. atât în favoarea țesăturilor monofonice, cât și în favoarea materialelor de orice tip.

Alegerea dvs va arata impecabil, indiferent de designul camerei dvs.

Draperiile sunt potrivite atât pentru ferestre din lemn, cât și pentru ferestrele din plastic, consultanții noștri vă vor ajuta cu alegerea soluțiilor optime pentru casa dvs. și pe baza preferințelor dvs.

Pentru a oferi draperiilor posibilitatea de a crea o atmosfera cât mai placuta, pot fi folosite si țesăturile speciale "Blackout", care sunt deosebit de necesare în dormitoarele copiilor pentru un somn cat mai linistit. Astfel de materiale împiedică arderea tapițeriei mobilierului și contribuie la întunecarea calitativă a încăperii.

Avantajele unui astfel tip de draperii rulante sunt:

- ele sunt ușor de instalat și au un termen indelungat de garantie;

- pot fi curatate cu usurinta fara prea mult efort;

- combină simplitatea și calitatea;

- creează o atmosferă unică în casa dvs;

- versatile și potrivite pentru orice design.

Puteți cumpăra draperii în Moldova la cele mai accesibile prețuri de la noi, iar consultanții noștri vă vor ajuta în alegerea modelelor care se vor potrivi exact asteptarilor dumneavoastră

Avantajele unui astfel tip de draperii rulante sunt:

Vrei sa cumperi draperii rulante ieftin?

Contactati-ne

Cumperi draperii rulante la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?