Draperii plisate

Draperiile plisate reprezinta una dintre cele mai interesante soluții de protecție solară internă. Acestea sunt potrivite pentru ferestre, atât cu marimi standard, cât și pentru cele atipice.
Draperiile plisate vă permit să închideți orice parte a ferestrei de sus sau de jos.
Netezimea și capacitatea de a instala draperiile date în orice poziție sunt avantajele de baza ale acestui tip de jaluzele. Vă oferim o gamă largă de țesături: transparente, translucide și întunecate, ceea ce vă va permite să combinați draperile cu interiorul și funcționalitatea acestuia.

Draperii plisate in interior

După pliere, draperiile plisate ocupă o parte foarte mică a spațiului ferestrei, ceea ce lasă camera luminoasă și însorită, indiferent de greutatea țesăturii alese pentru jaluzele.

Calitatea înaltă și caracterul practic fac perdelele plisate o opțiune excelentă ce merită luată în considerare. Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să folosiți datele noastre de contact. Noi suntem disponibili oricand!

Draperii plisate in interior

Caracteristici ale perdelelor Plisse

Certificatul Oeko-Tex garantează calitatea ecologică a tuturor țesăturilor pentru perdele plisate. Țesăturile sunt sigure și nu emit substanțe nocive atunci când sunt încălzite la soare, își păstrează culoarea și forma și nu se supraîncălzesc la soare.

Particularitatea perdelelor plisate este că forma lor vă permite să închideți orice parte a ferestrei. De exemplu, ceea ce este deosebit de convenabil pentru apartamentele de la etajul inferior și pentru casele private, dacă partea inferioară a ferestrei este închisă, sunteți protejat de razele directe, dar în același timp, lumina zilei intră prin partea superioară a ferestrei

Una dintre caracteristicile principale ale pliurilor plisate este o combinație de două țesături într-un singur produs de zi-noapte. Datorită țesăturilor diferite, puteți alege nivelul dorit de protecție solară interioară. Țesăturile mai groase sunt bune în timpul zilei (în timpul prânzului), iar țesăturile transparente sunt bune pentru difuzia  plăcută luminei zilei.

Perdelele plisate sunt realizate cu o scară de susținere, astfel încât pliurile să nu „curgă” pe perdele.

Caracteristici ale perdelelor Plisse

Vrei sa cumperi draperii plisate ieftin?

Contactati-ne

Cumperi draperii plisate la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?