Jaluzele zi noapte

Jaluzelele zi-noapte in Chisinau reprezinta un produs original din pânză dublă, a cărei funcție principală este de a crea o atmosfera placuta, cu accent pe contrastul moale dintre lumină și umbră. Avantajele modelelor jaluzelelor zi-noapte-reprezinta o combinație reușită a calităților jaluzelelor clasice și funcționalitatea avansată a designului. Aceste sisteme de jaluzele pot fi ușor utilizate datorită faptului împiedicării acumularii prafului și murdării, care reprezinta, fără îndoială, un mare avantaj și facilitează procesul de curatare a jaluzelelor. Dacă sunteți acum în căutarea jaluzelelor originale zi-noapte în Chișinău, suntem bucuroși să vă oferim o gamă largă de jaluzelele si material, la fel vă garantăm calitatea de la producător! Suntem siguri că veți aprecia caracteristicile jaluzelelor zi-noapte:

  •   vizibilitate sporita
  •  comoditatea în utilizarea și îngrijirea acestui tip de jaluzele
  •   o colectie variata de accesorii
  •  o variatie larga de culori și țesături

De ce jaliuzele zi noapte?

Avantajele folisirii jaluzelelor

Designul original, gradul de utilizare și pretul avantajos au avansat jaluzelele zi-noapte, astfel incat ele au devenit unele dintre cele mai populare tipuri de jaluzele. Acesta este un sistem de o nouă generație, care este actualizat în mod constant cu colecțiile de modă de la cei mai buni producători europeni de textile pentru ferestre.

Acestea diferă de alte sisteme de protecție solară interne într-un mod convenabil si regleazaa fluxul de lumină. Suprapuneți dungile dense cu cele transparente și bucurați-vă de un somn calitativ în întuneric complet. Glisați ușor benzile și camera se va umple cu lumină dispersata si moale. Ridicați pânza perdelelor până la capăt sau numai pe o parte a ferestrei, astfel încât soarele să pătrundă în cameră.

Țesăturile au proprietăți antistatice și rezistente la praf. Este suficient să le curățați cu o perie uscată. Impuritățile sunt îndepărtate cu ușurință cu un burete umed, fără a fi nevoie să dezasamblati jaluzelele. Sistemul Delight are o mare capacitate de fixare: pe fereastra, la deschidere, pe tavan.

Avantajele folisirii jaluzelelor

Gradul optim de întunecare cu ajutorul jaluzelelor

Deplasându-se într-un cerc, benzile se suprapun, asigurând un grad optim de umbra. Pe lângă ridicarea/coborârea clasică a întregii pânze, lumina din fereastra este optim dispersata datorita panzei. Bara inferioară de formă specială, reprezinta si un ponderator, ce este special concepută pentru perdele Delight. Perdelele de pânză dublă alunecă liber prin ea, înfășurându-se.

In magazinul nostru JaliuziPlus ve-ti gasi o alegere variata a jaluzelelor zi-noapte in Chisinau, ce se vor potrivi de minune design-ului casei Dvs. Noi va oferim cele mai calitative modele la cele mai avantajoase preturi.

Gradul optim de întunecare cu ajutorul jaluzelelor

Vrei sa cumperi jaluzele zi noapte ieftin?

Contactati-ne

Cumperi jaluzele zi noapte la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?