Pergole

Din cele mai vechi timpuri, arhitecții au proiectat pergole, ce creează spații protejate în grădini, curți și peisaje naturale. Noi vam pregatit cateva motive ce va vor inspira sa alegeti pergola in casa dvs.

  • -ele creează un spaţiu definit:
  • -pergola instalata in mod adecvat va permite sa utilizati rational spatial din curte. Puteți crea un salon de divertisment sau o zonă pentru cina sau picnic, in special dacă nu aveți o punte pentru asta.
  • -veti fi un posesor de spatiu privat, in cazul in care nu vă place să fiți la ochii lumii, profitati de pergola. Aceste elemente vor fi la locul potrivit in casa dvs.
  • -ele creează spațiu suplimentar pentru plante si oferă protecție și umbră

Pergola fara indoiala, ofera o zonă umbrită, unde vă puteți bucura zilele de vară fără a vă îngrijora de arsurile solare. Dacă aveți un acoperiș natural, veți obține instantaneu un salon în aer liber unde vă puteți relaxa. Există, de asemenea, pergole care au un baldachin opțional pe care îl puteți deschide și închide după preferinta.

Pergole in Chisinau la cele mai avantajoase preturi le gasiti la noi!


Caracteristicile pergolelor ALTO

Sistemele originale de pergola ALTO sunt  modulare motorizate, care sunt cele mai potrivite pentru păstrarea  umbrei și extinderea spațiilor. Structurile lor de susținere sunt fabricate din oțel și aluminiu și sunt  pictate prin acoperire cu pulbere.Pergolele ALTO sunt foarte stabile în condiții meteorologice nefavorabile, capabile să reziste la vânturi puternice (până la 50 km / h). Aceste pergole pot fi instalate atât ca o structură separată, cât și ca o extensie a casei. Pânza lor este realizată din PVC special, care nu suportă arderea, iar un strat suplimentar de armătură „Blackout” permite ca partea inferioară a pânzei să nu se încălzească la soare. Lățimea maximă a pergolelor ALTO este de la 8 pină la 12 metri.

Vrei sa cumperi pergole ieftin?

Contactati-ne

Cumperi pergole la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?