Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale, reprezinta o varinata convenabilă, fiind constituite din lamele verticale longitudinale. Jaluzelele verticale au devenit favorite nu numai in randul proprietarilor de birouri și instituții medicale, ci și pentru apartamente și case obișnuite, datorită simplității și practicității sale. Având în vedere acest fapt, designerii au încercat să aducă ceva nou în diferite direcții stilistice în designul interior. Astăzi, o varietate de materiale, culori, texturi și configurații este atât de vast, încât alegerea jaluzelelor verticale în camera de orice destinație cu orice interior nu reprezinta un lucru dificil.

De remarcat avantajele acestei jaluzele verticale:

  •  Estetica. În cazul în care jaluzelele orizontale se disting prin simplitatea designului, durabilitatea și o bună etanșeitate la lumină, ceea ce le face funcționale, atunci verticalele sunt, de asemenea, decorative și le puteți sorta diverse accesorii.
  •  Posibilitatea de a acoperi o suprafață mare. Jaluzelele orizontale sunt, în general, compuse din lamele înguste și sunt proiectate pentru decorarea minimalistă a ferestrelor mici. Modelele verticale au o lățime diferită și acoperă cu ușurință zona ferestrelor mari, a arcelor și ușilor.
  •  Varietatea de material la fabricație. Spre deosebire de perdelele orizontale, care sunt fabricate din aluminiu și plastic, cele verticale există în textile, plastic, aluminiu, lemn.
  •  O gamă largă de culori și texturi. Jaluzelele verticale datorită varietății sale sunt prezentate cu acoperiri netede și reliefate de absolut orice culoare. În plus față de faptul că lamelele au un model voluminos pe suprafață, ele sunt variabile dupa formă și pot fi atât cu o margine plană, cât și cu o margine ondulată.

Puteți cumpăra jaluzele verticale în Moldova la cele mai accesibile prețuri la noi, iar consultanții noștri vă vor ajuta în alegerea modelelor care se vor potrivi exact nevoilor dumneavoastră!

De remarcat avantajele acestei jaluzele verticale:

Vrei sa cumperi jaluzele verticale ieftin?

Contactati-ne

Cumperi jaluzele verticale la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?