Cornise automate

Cu cornise automate , nu mai trebuie să acționați manual cu sistemul de jaluzele. Folosind telecomanda, puteți controla jaluzelele după dorința voastră. Cornisele pentru perdele controlate de la distanță sunt proiectate pentru a coborî sau ridica automat perdelele printr-o simplă apăsare de buton.

Sortimentul nostru include cortine care sunt echipate cu fire automate, sunt practic fără zgomot, ușor de operat și extrem de eficiente: cortine automate (tije de cortină electrice) Galaxy SKY (EPR) și Somfy Glydea 60 WT (Franța). Sunt diverse opțiuni pentru controlul lor: printr-o telecomandă, printr-un panou de control sau prin integrarea sistemului „Smart Home”.

 

Forme de îndoire a cornișelor electrice: un colț, două colțuri, fereastră.


sortiment
Glydea (Franta), Galaxy (КНР)
tensiunea de intrare
220В

viteza cortinei

în medie 20-25 cm / sec
radio control
Glydea - Receptor în linie la solicitare, Galaxy Sky RTS

 

Cornise automate in interior

Această tijă poate fi ușor instalată cu o șurubelniță sau un burghiu pe tavan sau pe perete. Când există o întrerupere a electroenergiei,dvs. ve-ti putea deschide sau închide manual cornisele.

Si pentru a le procura este destul sa accesati domeniul cautat pe site-ul nostru. Noi va propunem cele mai accesibile preturi si va garantam calitate.

Cornise automate in interior

Vrei sa cumperi cornise automate ieftin?

Contactati-ne

Cumperi cornise automate la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?