Jaluzelele Noblesse

Jaluzelele Noblesse sunt modele verticale unice ce vor adauga noi accente in design-ul apartamentului sau casei Dvs.

Designul este ușor de adaptat, acest tip de draperii combină avantajele jaluzelelor și perdelelor. Acest tip de perdele poate fi realizat sub formă de tul, ceea ce va crea o atmosfera inedita in spațiul locativ. Orice cameră echipată cu astfel de jaluzele va fi confortabilă și luminoasă. Fabricate din tesatura semi-transparenta, produsele nu ascund complet aspectul ferestrei, contribuie doar la întunecarea ușoară.

Lamelele de pe cornișă sunt atașate, pot fi usor rotite si oferă posibilitatea de a regla iluminarea camerei fără dificultate. Nobless sunt o combinație remarcabilă de modernitate și clasicism, cu ajutorul lor spațiul este folosit rațional.

Opțiunile de control al jaluzelelor Noblesse:

 

Jaluzele Noblesse in interior

Jaluzele practice și atractive au intruchpat toate avantajele și confortul jaluzelelor. Ele atenuează ușor lumina, oferind camerei aspectul de confort și originalitate.

Aceste jaluzele completează perfect interiorul în stil clasic, făcându-l mai romantic și mai blând. Aplicarea acestor perdele va permite să atenuați puțin lumina de intrare și, în același timp, să vă bucurați de privelisteaa din fereastră.

Puteți comanda la noi jaluzelele Nobless la cele mai accesibile prețuri, iar consultanții noștri vă vor ajuta in alegerea modelelor reiesind din preferințele dvs.!

Jaluzele Noblesse in interior

Vrei sa cumperi jaluzelele noblesse ieftin?

Contactati-ne

Cumperi jaluzelele noblesse la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?