Jaluzele romane

Jaluzelele romane sunt populare în randul clientilor nostri. Ceea ce nu este surprinzător, deoarece acestea combină simplicitatea și confortul jaluzelelor simple, permițând în același timp perdelelor romane să arate potrivit în orice cameră sau birou. Perdelele romane sunt realizate dintr- o pânză care se atașează la cornișă deasupra ferestrei. Când ridicați, țesătura se aseaza într-o rolă.

Unde sunt potrivite jaluzelele romane?

Jaluzelele romane sunt potrivite pentru orice cameră. Ele vor arăta potrivit în dormitor sau în cameră pentru copii. Atunci când alegeți densitatea materialului, este important să înțelegeți exact ce grad de întunecare doriți să oferiti camerei dvs. Datorită acestui model de jaluzele, camera va prinde noi accente si se va crea un stil diferit.

Perdelele romane sunt, de asemenea, potrivite pentru amenajarea bucătăriei . Utilizarea diferitelor materiale, va crea noi accente în interiorul obișnuit. Jaluzelele din materiale translucide arată elegant, în timp ce țesăturile dense reprezinta un must-have a birourilor si incaperilor de oficiu.

Unde sunt potrivite jaluzelele romane?

Unde pot sa cumpar jaluzele romane?

Vă oferim o gamă largă de țesături și materiale de diferite culori, trebuie doar să alegeți cele care vă interesează în catalogul nostru. Procurati perdele romane în Chișinău la noi, de asemenea, dacă aveți nevoie de ajutorul unui consultant, suntem alaturi pentru a va ajuta! Contactați - ne astăzi!

Unde pot sa cumpar jaluzele romane?

Tipuri de automatizare și control

Pentru un control mai confortabil jaluzelelor romane, vă recomandăm controlul automat. Sortimentul nostru include sisteme de automatizare bugetare și de clasă premium pentru jaluzele romane:

Premium - automatizare 24V Somfy (Franța)
Buget - automatizare Galaxy 12V (PRC)
Opțiuni de control și conexiune:

Control radio (telecomandă)
Control cu ​​fir (comutator)
Management în sistemul „Smart Home”
Conexiune de rețea prin cablu
Fără fir și alimentat cu baterie
Conexiune wireless și alimentarea bateriei, complet cu panou solar

Tipuri de automatizare și control

Vrei sa cumperi jaluzele romane ieftin?

Contactati-ne

Cumperi jaluzele romane la un pret avantajos și obții:

Chemare măsurător
Cum se fac măsurări?